Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
12,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:535169
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.03.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 19 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Produktu raksturojums    4
1.1.  Pakalpojumu klāsts    4
1.2.  Līdzīgu pakalpojumu un produktu foto    8
2.  Vispārējs industrijas raksturojums    12
3.  Konkurentu analīze    19
3.1.  Tiešie, netiešie konkurenti    19
3.2.  Potenciālie konkurenti    23
4.  Statistisko datu analīze    24
5.  Iespējas un draudi (ID analīze)    30
  Secinājumi    32
  Bibliogrāfija    33
Фрагмент работы

Secinājumi
Šī darba ietvaros uzzināju daudz jaunas informācijas – gan par industriju kopumā, gan dažādus Latvijas Republikas un ES tiesiskos regulējumus, gan reālus faktus par uzņēmējdarbības uzsākšanu. Secināju, ka manis analizētais pakalpojumu klāsts vēl netiek sniegts vienuviet, tādēļ tam ir potenciāls un nešaubos, ka vēlāk, reāli izstrādājot biznesa plānu, iegūšu vēl daudz vērtīgu atziņu.
Industrijas barjeras, lai iekļūtu ir augstas, nepieciešams liels kapitāls gan jaunākās tehnoloģijas un aparātu iegādei, gan izejvielu un produktu sagādei, kā arī kvalificēta darbaspēka piesaistei, taču tas nodrošina konkurentu skaita tendenci nepieaugt. Par to liecina arī pēdējo gadu statistiskie dati, ka uzņēmumu skaits industrijā nemainās.
Uzzināju, ka industrija tiek stingri regulēta un regulāri apsekota. Uzņēmumiem un to darbiniekiem jāievēro dažādas prasības, lai spētu darboties atbilstoši likumam, kā arī tiek veiktas regulāras inspekcijas, lai apsekotu šo kvalitātes rādītāju atbilstību.
Industrijas pakalpojuma pašizmaksa ir augsta, tādēļ sniegtais pakalpojums ir savā veidā ekskluzīvs un nav pieejams jebkuram iedzīvotājam. Šo pašizmaksu veido jaunu inovatīvu tehnisko līdzekļu nodrošinājums, dārgas izejvielas, un specifikās izglītības nepieciešamība, lai varētu darboties šajā industrijā.
Lai nodrošinātu sekmīgu ieiešanu industrijā un konkurētspēju ar citiem uzņēmumiem nepieciešams “veiksmes faktors” - kaut kas tāds, kas liecinātu par konkrētā biznesa atšķirību no citiem. To var sekmēt ar mārketinga stratēģijas palīdzību, zīmola radīšanu, piemērotas atrašanās vietas izvēli, konkurētspējīgas cenas piedāvāšanu, veiksmīgu klientu piesaisti u.c.
Diezgan lielu ietekmi uz industriju atstāj tās saistošo industriju attīstība. Piemēram, gan tehnoloģiskās, gan ķīmijas rūpniecības nozares pasaulē strauji attīstās, kas nodrošina jaunu inovāciju ienākšanu un jaunu risinājumu rašanu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация