Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:973783
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pēc visiem notikumiem ar ēdienu mētāšanu un staigāšanu pa galdu , atkal parādās melnbalta aina, kurā meitenes kārto visu atpakaļ kā bija, taču tas vairs nebija iespējams, jo šķīvji visi bija sadauzīti, viss tika izvandīts. Saplēsto šķīvju likšana kopā vairāk lika nodomāt par to, ka šādā veidā meitenes vēlas kaut ko labot izdarītajā situācijā, tomēr tas ir skaidrs, ka visas lietas nenokārtosi, un pat dažādi pāridarījumi un izdarītās lietas paliks, tāpat kā šķīvju lauskas saliekot kopā neizveidos veselu šķīvi.
“Daisies” ir filma, kurā vizuālie aspekti ir daudz noteicošāki nekā pats stāsts, jo pirmkārt, pat ja neizprot valodu, kurā varoņi runā, tad pēc tā, ko skatītājs redz, var jau izprast, kas notiek un kāda ir situācija. Otrkārt, filmas veidotāji ir ļoti variējuši ar dažādiem efektiem, kā piemēram, dažādas krāsas ainām, tad krāsu maiņa, uz melnbaltu, tad atkal uz kādu citu nokrāsu. Tāpat arī filmas beigās bija redzami diezgan sirreāli skati, kuri vairāk asociējas ar neiespējamām lietām, kaut ko maģisku un mistisku. Ja vairāk paskatās uz to, kā šīs krāsas mainījās no dabiskas, uz melnbaltu un tad vēl uz dažādām krāsainām, tad varētu secināt, ka brīžos, kad šī krāsa ir bijusi dabiskā, tad šajos brīžos filmu varones ir bijušas patiesas, ir bijis prieks un rotaļīgums, vairāk uz tādām, kur ir bijusi šī melnbaltā krāsa, tad tur vairāk tādas viltīgākas, ar mērķiem kaut ko panākt, kaut ko izdarīt. Un tad, kad bija dažādās citās krāsās, tad tas vairāk atgādināja, kā tādu ieskatu ātru notikumā, jo šādi kadri, kur ir būtu filtrētā krāsa redzama, bija salīdzinoši īsāki nekā ar dabisko krāsu vai melnbalto.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация