Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:428456
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

2005.gada novembrī par Franciju Latvijā tika runāts daudz. Galvenie notikumi novembrī saistībā ar Franciju, kas tika atspoguļoti Latvijas medijos, bija Latvijas prezidentes Vairas Vīķe-Freibergas vizīte uz Franciju, lai ar Francijas prezidentu Žaku Širaku pārrunātu abu valstu savstarpējās attiecības, Eiropas nākotni, ANO reformas un starptautiskās aktualitātes1, kā arī visplašāk atspoguļotais notikums novembra laikā interneta portālā apollo un arī citos Latvijas medijos – nemieri Francijā, kas sākās 28.oktobrī un turpinājās arī visu novembri.2 Šie notikumi tika atspoguļoti Latvijas medijos, tai skaitā arī interneta portālos, kuros ievietotie raksti bija diezgan līdzīgi un bieži vien sasaucās. Apollo bija viens no interneta portāliem, kas šos notikumus atspoguļoja visplašāk.
Saistībā ar Latvijas prezidentes vizīti Francijā, tiek runāts par Latvijas un Francijas lieliskajām attiecībām un par iespējām tās paplašināt, kā arī tiek rakstīts: „Širaks ļoti augstu novērtēja Latvijas straujo izaugsmi ekonomikā un uzsvēra, ka Francijai būtu svarīgi veidot plašākus un dziļākus kontaktus ekonomikas sfērā”3. Tiek arī daudz runāts par to, vai Francijā notiekošie nemieri aizēno un iespaido prezidentes vizīti, par ko pati prezidente saka, ka nemieri nekādi netraucē viņas vizītei4, lai gan citā rakstā tiek ziņots, ka V. Vīķei-Freibergai nemieru dēļ nācies atcelt interviju telekompānijām TV3 un CNN5. Prezidentes vizīte Francijā tiek minēta arī apollo nedēļas notikumu apskatā kā „Prezidente dumpīgajā Francijā”6. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация