Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:279295
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.01.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pēdējos gados pētnieki pievērsās tadam jautājumam kā modalitāte muzikālajos aktivitātēs. Tas ietver mūzikas veidi, kas nav saistītas vai ļoti vāji saistītas ar mūziku, bet kurus tomēr pieskaita pie tā, ko mēs parasti saucam par mūziku. Ķermeņa kustības (kā darbības process) rituāli, dejošana, ekspresīvi žesti, aplausi, darbs, kas paredz atrašanos uz kājām bija saistīti ar mūziku no paša sākuma. Bieži mūzikai tiek pievienota valoda. Šī tradīcija aizsākās Āfrikas ciltīs.
Jēdziens mousike (ģrieku val.) ir rietumu mūzikas jēdziena priekštecis, kas vecos laikos nozīmēja ļoti sarežģītu fenomenu kompleksu ieskaitot dzeju (ritmiskus pantus), dziedāšanu, spēlēšanu uz dažādiem instrumentiem, un pat dejošanu; tikai vēlāk, Viduslaiku laikos, šis jēdziens kļuva mūsdienīgāks, tuvāks mūsdienām, vai labāk, mūsdienu Eiropas domāšanai.
Mūzikas rakstīšanas ietekmē uztveres procesus un estētisku domāšanu un spriedumu. Izziņas un intelektuālās cilvēka spējas tiek aktivētas ar speciālo muzikālo īpatnību struktūru palīdzību, tāpat kā dziesmu sajūta vai runāti vārdi, teksti, emocionālās spējas, fiziskās un psiholoģiskās jūtas.
Starp mūsdienu komponistiem un māksliniekiem, ieskaitot pop- un rokgrupas, folkloras grupas ir bieži sastopama tendence atzīt par labāko multimodālus mūzikas komunikācijas žanrus (kas ietver arī ķermeņa kustības un dejas, dažādu veidu darbības, teātri, filmas (kino), gaismas efektus utt.).

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1117074
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация