Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:615568
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.11.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

„Random House Publishing Group” ir pasaules lielākā grāmatu izdevniecība. „Random House” ir mājas daudziem pasaules populārākajiem autoriem, kā Džons Grišams, Daniela Stīla, Maikls Kričtons, Anna Raisa, Dīns Kūntzs, Teodors Geisels jeb Dr. Seuss, Dens Brauns un daudziem jo daudziem citiem.
Tas ir radošs uzņēmums, taču arī virzīts uz biznesa panākumiem. Kamēr kompānijas sirds un dvēsele pieder tās autoriem un grāmatām, tikmēr tā būtībā ir orientēta uz labiem komerciālajiem rezultātiem. (1) „Random House” nodarbina ap 5764 darbinieku un uzņēmuma ienākumi 2007. gadā bija aptuveni 1,8 biljoni eiro. Gadā tiek izdotas vairāk nekā 11 tūkstoši jaunas grāmatas, bet pārdotas tiek aptuveni 500 miljoni grāmatas katru gadu. (2)
„Random House” pieņēma savu pašreizējo formu, pēc tam, kad to nopirka „Bertelsmann” 1998. gadā. „Random House” izdevējdarbības grupas ietver „Bantam Dell Publishing Group”, „Crown Publishing Group”, “Doubleday Broadway Publishing Group”, “Knopf Publishing Group”, “Random House Audio Publishing Group”, “Random House Children's Books”, “Random House Diversified Publishing Group”, “Random House Information Group”, “Random House Publishing Group”, “Random House Ventures”.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация