Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:166340
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.03.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

AIZSARGJOSLA UN TAUVAS JOSLA.
Aizsargjoslas un aprobežojumus tajās nosaka Aizsargjoslu likums. Teritorijas izmantošanā jāievēro visu veidu aizsargjoslas un normatīvajos aktos tajās noteiktie apgrūtinājumi. Analizējamajā vieta atrodas vides un dabas resursu aizsardzības aizsargjoslā, tas nozīme, ka tiek noteiktas ap objektiem un teritorijām, kas ir nozīmīgas no vides un dabas resursu aizsardzības un racionālas izmantošanas viedokļa. To galvenais uzdevums ir samazināt vai novērst antropogēnās negatīvās iedarbības ietekmi uz objektiem, kuriem noteiktas aizsargjoslas. Sīkāk atrodas virszemes ūdensobjektu aizsargjoslā. Tas nosaka, ka aizsargjoslas platums ir 10 m plata josla katrā Mūsas upes krastā Bauskas pilsētā. Šai teritorijai ir vajadzīga aizsargjosla, jo teritorija gan var aplūst plūdu laikā, gan aizsargs upei no pilsētvides teritorijas.
Tauvas josla ir sauszemes josla gar ūdeņu krastu, kas paredzēta ar zveju vai kuģošanu saistītām darbībām un kājāmgājējiem. Bauskā tiek noteikta gar ūdeņu krastiem - 10 m tauvas josla. Šai teritorijai ir vajadzīga tauvas josla, lai netraucētu apusēji no zvejniekiemun ar kuģošanu saistītām teritorijām un no analizējamās teritorijas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация