Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:229471
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.04.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    2
2.  Koksnes restaurācijai nepieciešamās vielas    3
3.  Instrumenti un iekārtas    4
4.  Uzņēmumi, kuros var iegādāties preces retaurācijai    7
5.  Būvniecības preču veikali visā Latvijā    12
6.  Secinājumi    15
7.  Izmantotā literatūra    16
8.  Pielikumi    17
Фрагмент работы

3. Instrumenti un iekārtas
Instrumenti ir neatņemama daļa jebkāda veida darbnīcās. Tā kā koksnes restaurācija ir stipri saistīta ar galdniecības darbiem, instrumentu klāsts ir samērā līdzīgs. Tabulā Nr.1 ir apkopoti nepieciešamie instrumenti nelielas koksnes restaurācijas darbnīcas ierīkošanai, sākot ar vienkāršu rokas zāģi un beidzot ar darba galdu. Kā arī apkopotas to cenas veikalos, kuros tos var iegādāties. Tie ir divi būvniecības veikali Rīgā, un kopējais Latvijas interneta veikalu piedāvājums no mājaslapas www.salidzini.lv. Kā arī divu uzņēmumu, kuri piedāvā profesionālus kokgriezšanas instrumentus, nepieciešamos restaurācijai, cenas ir apskatāmas tabulā Nr.2.
Tā kā dažas no restaurācijai nepieciešamajām precēm var iegādāties būvniecības preču veikalos, 5. nodaļā ir apkopoti visi Latvijas teritorijā pieejamie būvniecības preču veikali un to adreses katrā no novadiem.
Latvijā ir ļoti daudz veikalu un uzņēmumu, kuros var iegādāties šos instrumentus un katrā no tiem ir savs preču piedavājums. Katrs piedāvā atšķirīgu firmu instrumentus, kas arī nosaka to cenu, bet ne vienmēr to kvalitāti, Visu šo instrument iegāde par lētākajām cenām izmaksās, aptuveni 3 000 Eiro, turklāt, par dārgākajām cenām izmaksās, apmēram, 30 000 Eiro.
Visus nepieciešamos instrumentus un iekārtas nevar iegādāties vienkāršos būvniecības preču veikalos, piemēram, darbagaldus, virpas, stacionāros ripzāģus, lentzāģus un stacionārās ēveles. Turklāt tos var iegādāties daudzos internet veikalos. Bet pastāv arī specializēti uzņēmumi, kuros var iegādāties gan šīs iekārtas, gan arī pārējos instrumentus. Uzņēmumā A/S ‘’AJ Produkti’’ var iegādāties dažādus darba galdus, uzņēmumā SIA ‘’Infleks’’ var iegādāties dažādas kokapstrādes iekārtas, rokas elektroinstrumentus u.c un uzņēmumā SIA ‘’Forkus’’ var iegādāties dažādu koka griezējinstrumentu uzgaļus. Turklāt uzņēmumos SIA ‘’Baltic Hand Tools’’ un SIA ‘’Grand Tooling’’ var iegādāties augstas kvalitātes kokapstrādes rokas instrumentus.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация