Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:675372
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.02.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Kad pārskaitījumi notiek pāri robežām, eksistē valūtas kursa svārstības un muitas nodevas, tas viss var ietekmēt uzņēmuma ienākumus. Tāpat ja izpārdošanas notiek ārvalstīs ir jābūt iesaistītām reklāmas aģentūrām no konkrētās valsts.
Lai sasniegtu panākumus starptautiskajā mārketingā, ir svarīgi būt stingri pamatotiem tā zinātniskajā aspektā. Tikai tad individuāli patērētāji, politikas noteicēji un biznesa vadītāji būs spējīgi iekļaut starptautisko mārketingu savā domāšanā un plānošanā. Tikai tad viņi būs spējīgi apsvērt starptautiskos aspektus un veidot lēmumus, lai atbildētu uz tādiem jautājumiem, kā piemēram, kur ir mūsu pašreizējais un nākotnes patērētājs, vai starptautiskās aktivitātes palielinās risku u.c.

Ja uzņēmums vēlas veiksmīgi ieiet jebkurā citā tirgū, izņemot vietējo tirgu, tad tam būs nepieciešams izmantot starptautisko mārketingu, lai novērtētu konkrētās valsts ekonomiku, politiku, kultūru un tehnoloģiju attīstību un saprastu vai uzņēmumam šī izvēlētā valsts būs saistoša un vai tā palīdzēs sasniegt uzņēmuma mērķus. Pretējā gadījumā var gadīties tā, ka uzņēmums ieiet valstī, bet tajā ir pārāk liela konkurence, nav ieinteresētu patērētāju u.c. atgadījumi, kuru dēļ uzņēmums ciešs zaudējumus un kaitē savam biznesam nevis attīsta to.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация