Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:450175
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.04.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Inovatīvais menedžments nav atsevišķs un vienreizējs kaut kāda jaunumu ieviešanas akts, bet mērķtiecīga šo jautājumu izstrādāšanas, ieviešanas, apgūšanas, difūzijas un komercializācijas sistēma, jo tās pārstāv profesionālās darbības un ekonomikas zinātnes komas, kuru uzdevums ir sasniegt inovācijas mērķus iespējami racionālāk, izmantojot materiālos, darba un finanšu resursus. Tāpēc inovāciju menedžments definējas kā: darbības veids vai lēmumu pieņemšanas process; inovāciju vadīšanas zinātne un māksla, inovāciju pārvaldes aparāts.
Inovatīvais menedžments atspoguļo daudzus tradicionālus saimniecības radītājus. Pārsvarā uzsvars tiek pārnests no maksimālās produkcijas ražošanas apjomiem un ilgstošu funkcionēšanu stabilā tirgū, ieskaitot arī novatoriskās zinātniskās darbības, veidojot jaunās idejas ražošanas un komerciālizācijas konkurētspējas procesos, veidojot aukstās kvalitātes jaunu novatoriskus risinājumus preču un pakalpojumu tirgū. Pie tam, katra objekta atjaunošana nozīmē peļņas maksimalizācijas iespēju paplašinājumu. Tomēr, neskatoties uz to, inovatīvā attīstība ievieš savas īpašības mērķu nostādīšanas un uzņēmuma stratēģiskās vadības virziena attīstībā, notiek arī uzdevumu modificēšana.
Viena no inovatīvā menedžmenta īpašībām ir ļoti augsts inovatīvās uzņēmējdarbības risks, jo notiek produktu dzīves cikla saīsinājums, notiek atteikšanas no ražošanas lielos apmēros, kas uzliek savdabīgu atbildību par notiekošiem procesiem un gala rezultātu. Inovatīvā menedžmenta apstākļos ļoti pieaug inovatīvā menedžera loma, viņa personība, spējas, kvalifikācija un profesionālās iemaņas, kuras faktiski nosaka uzņēmuma pastāvēšanu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация