Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:510621
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.01.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ar inovatīvās uzņēmējdarbības subjektiem būtu jāsaprot fiziskas personas, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību zinātniski tehnoloģiskajā sfērā, nedibinot juridiskus veidojumus, tas ir – individuālie uzņēmēji, kas ieguvuši apliecinājumu savai darbībai inovāciju jomā. Pie šādiem inovatīvās uzņēmējdarbības subjektiem varētu pieskaitīt izgudrotājus, konstruktorus, tehnologus un citas radošas personas, kas nodarbojas ar dažādu jaunievedumu izstrādi un realizāciju dažādās ekonomikas nozarēs.
Inovatīvās uzņēmējdarbības attīstība ir atkarīga no virknes dažādu faktoru, starp kuriem būtu jāmin darbinieku zinātniskās izglītības līmenis un skaits, kas nodarbināti dažādās ekonomikas nozarēs, īpaši tajās, kas nosaka vispārīgo ekonomikas attīstību un izaugsmi. Inovatīvās uzņēmējdarbības izveide un attīstība ir atkarīga no darbaspējīgo iedzīvotāju izglītības līmeņa, zinātnisko kadru sagatavotības līmeņa, kas spētu ne tikai piedāvāt inovatīvas idejas, bet arī tās sekmīgi realizēt praksē.
Galvenā loma zinātniski tehnoloģiskās sfēras attīstībā pieder zinātniskām organizācijām. Zinātniski tehniskā progresa un inovatīvās uzņēmējdarbības attīstību visās ekonomikas nozarēs nosaka juridisku personu - zinātniski pētniecisko organizāciju klātbūtne, kas kompleksi un mērķtiecīgi risina ne tikai zinātniskos pētījumus, bet arī saskaņā ar līgumattiecībām ar dažādiem uzņēmumiem un organizācijām, kas darbojas dažādās ekonomikas sfērās, īsteno inovatīvo ideju realizāciju konkrētās precēs un pakalpojumos, ieviešot jaunas tehnoloģijas. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация