Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:267151
 
Оценка:
Опубликованно: 07.08.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Galvenais šīs intervijas mērķis ir iegūt priekšstatu par sociālā pedagoga profesionālo darbību un atspoguļot to, balstoties uz iegūto informāciju intervēšanas laikā.
Mana intervija notika ar vispārizglītojošās skolas sociālo pedagogu, jo viņa jau sen bija man pazīstama – viņa ir manas bijušās skolas sociālais pedagogs, kā arī ģeogrāfijas pasniedzēja.Kaut gan man pašai nebija ar viņu sakaru kā sociālo pedagogu, atceros, kaviņa ļoti aktīvi no visas sirds pildīja savus pienākums, strādājot ar citiem skolēniem, un palīdzēja viņiem.
Šī skolotāja ir ļoti komunikabls, aktīvs, pretīmnākošs, dzīvespriecīgs un galvenais apmierināts ar darbu cilvēks, tāpēc nekādu šķēršļu atklātai, godīgai un brīviplūstošai sarunai nebija - viņa labprāt stāstīja par darba specifiku, atklāja savas domas un uzskatus par sociālo pedagoģiju kopumā. Vienīgais, ko es nožēloju – man neizdevas uzzināt par problēmas risināšanas procesa metodēm, kuras pēc teorijas jāizmanto sociālajam pedagogam savā praksē.
Intervijas gaita noritēja skolā skolotājas kabinetā. Visi intervijas norises noteikumi tika ievēroti – neviens netraucēja sarunai, nepārtrauca domu gaitu, tikai vienu reizi skolas zvans lika mums atrauties no nepārtrauktās sarunas -diksusijas.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация