Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:443723
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.06.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Izvēlējos darba tēmu „Izpratne par sistēmām, dažādu komunikācijas sistēmu raksturojumi”. Savā darbā centīšos noskaidrot, kas tad īsti ir sistēma un kādi ir tās galveno komponenti, un mēģināšu dot īsu ieskatu komunikācijas sistēmu galvenajos raksturojumos.
Komunikācija ir informācijas apmaiņas un savstarpējo attiecību veidošanas process. Komunikācija pieder pie cilvēku pamatvajadzībām. Kas tad īsti ir komunikācijas sistēma? Komunikācijas sistēma ir sistēma, ar kuras palīdzību datu avots var pietiekami efektīvi un droši pārsūtīt informāciju datu saņēmējam. Komunikāciju sistēmā var būt vairāki datu avoti un datu saņēmēji.1 Jebkura sistēma sastāv no četriem elementiem: objekti-daļas, elementi vai mainīgie sistēmā. Tie var būt gan fiziski, gan abstrakti vai abi kopā. Otrkārt sistēma sastāv no atribūtiem- kvalitātes, īpašības, kas piemīt objektiem un sistēmām. Treškārt, iekšējās attiecības-attiecības un mijiedarbība starp objektiem. Un pēdējais elements ir vide-faktori, kas ietekmē objektus un, kas nosaka sistēmas attīstību un pastāvēšanu.2 Sistēma ir vidē pastāvošs objektu un to attiecību, kas savstarpēji cits citu ietekmē, kopums, kas veido kādu lielāku modeli un atšķiras no katras tā daļas. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация