Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:483528
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sižeta galvenā doma bija saistīta ar jaunatni, kas gan mūsdienās, gan arī iepriekšējo desmitu gadu ir bijusi ar savām īpatnībām un izcelšanos. Šai izrādei bija piesaistīta vēl viena ļoti aktuāla tēma, kas saistīta ar to, kā apkārtējie uztver aklus jauniešus, cilvēkus. Man šķiet, ka režisoram ir izdevies to paradīt pareizi, jo ar to mēs saskaramies diezgan bieži. Man patika iestudējuma beigas, jo tās man likās pazīstamas, ar asajiem pusaudžu pagriezieniem, ātro reakciju un neslēpto atklātību. Tas bija jauki parādīts, ka jaunieši māk novērtēt īstās vērtības un patiesus cilvēkus, kas apkārt. Šis ir tas dzīves posms, kuram jāiziet cauri, lai kļūtu par pieaugušu un sapratīgu cilvēku.
Rakstot par izrādes stilu, varu teikt vienu, ka tas bija reizē bērnišķīgs, reizē vulgārs. No sākuma tas mazliet šokēja, jo viss bija tik spilgti parādīts. Tie bija gan apģērbi, gan arī valodas stils. Tad tā bija vulgāra valoda, kas daudziem jauniešiem lika pasmīkņāt par ko sev pazīstamu. Notikumu vieta tika izvēlēta kāda tipiskā amerikāņu dzīvoklī, kas lika aizdomāties par to, kā jaunībā visi cenšas līdzināties kādam kas liekas ir mūsu etalons, elks. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация