Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:126632
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.10.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Apple iPod mini ir kompakts MP3 atskaņotājs, kura svars ir 103g un izmēri ir 91x51x13mm, ar 1,67 collu LCD bezkrāsu displeju un 4 GB lielu atmiņas ietilpību. Formāts atbalsta: AAC, MP3, MP3 VBR, Audible, AIFF, Apple Lossless un WAV mūzikas kompresijas formātus. Mini ir aprīkots ar izvēlnes paliktni. Pleijeris sēvī ietver arī taimeri, modinātāju, plānotāju. Ir iespēja spēlēt arī spēles. Pleijerī ir iespēja ielādēt teksta failus, kā arī ielādēt kontaktu sarakstu no Microsoft Outlook vai Lotus Note programmatūras. Displeja izšķirtspēja ir 138x100 pikseļi, skaņas diapazons: 20-20000 Hz, 20-joslu ekvalaizers. IPod Mini nav nepieciešams lādētājs-tam ir uzlādējams akumulators, kas lādējas brīdī, kad iPod ir pieslēgts datoram. Pie datora to var pieslēgt ar USB vai FireWire savienojumu, komplektā iekļauta arī nepieciešamā programmatūra. Komplektācijā iekļauts iTunes Mac, iTunes Windows (programma, ar kuras palīdzību iespējams ielādēt dziesmas), austiņas, USB kabelis un pleijera jostas stiprināmais.


Šo produktu var uzskatīt par jaunu, jo tas tirgū tika ieviests 2005. gada vasarā. Līdz šim no MP3 atskaņotājiem tas ir pirmais, kam atmiņas glabāšanai nav iebūvēts cietais disks. IPod Mini dziesmu uzglabāšanai ir ievietota NAND zibatmiņas (flash memory) mikroshēma. Līdz šim tirgū nav bijuši līdzīgi MP3 atskaņotāji, jo tiem nav bijis ne displejs ar izvēlni, ne arī pārējās iespējas, ko piedāvā tikai iPod.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация