Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:316963
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Juridisks fakts ir likumdošanā paredzēts apstāklis sakarā ar kuru rodas, tiek grozītas vai izbeidzas CTA un no tām izrietošās civilās t-bas un pienākumi. Tātad visi tie fakti, kuriem ir jur-kas sekas ir jur-ki fakti, p., pirkuma līg.. Parasti, lai rastos CTA pietiek ar vienu jur-ku faktu, tomēr pastāv gadījumi, ka CTA var rasties tikai pie vairāku jur-ku faktu esamības. CT šādu jur-ku faktu kopumu sauc par jur-ko sastāvu, p., lai iegādātos nek. īp. jānoslēdz pirk. līg. un jāreģistrē ZG. CT sastopami gadījumi, kad viens jur-ks fakts var vienlaicīgi radīt un izbeigt dažādas CTA, p., ar nāvi beidzas laulība, bet rodas mantošanas attiec.. Jur-ki fakti sasaista t-bas objektīvā nozīmē ar subjektīvām t-bām, jo objektīvās t-bās paredzētie jur-kie fakti rada, groza vai izbeidz subj-ās t-bas. Visbiežāk jur-ks fakts rada CTA.
Jur-ka darbība ir t-bu subjekta gribas akts, kas var izpausties kā aktīvā darbībā tā arī bezdarbībā un rada, groza vai izbeidz CTA. Jur-ka darbība iedalās: 1) prettiesiskā darbībā, kas ar nolūku vai bez tā ir vērsta uz cita tiesību subjekta subjektīvo t-bu aizskaršanu, p., ar mašīnu sabraukt cilv.; 2) tiesiskā darbībā kas atbilst tiesību normu prasībām un tiek iedalīta: a) tiesiskā darījumā; …

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1123869
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация