Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:673816
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

3. ‘’Tilda un putekļu eņģelis’’- Sākumā , pirms sākam lasīt grāmatu, no grāmatas otrās vāka puses varam uzzināt tās interesanto tapšanas vēsturi. Vispirms māksliniece Takinada (Irina Šabarova) uzzīmēja neparastu radībiņu, un atveidoja to lellē, kuru uzdāvināja grāmatas autoram Andrusam Kivireham. Savukārt viņš uzrakstīja tālāk stāstu par šo lelli.
Grāmatā ir ļoti aizkustinošs un skumjš stāsts par bērnu, kurš ir zaudējis savu tēvu. Par fantāziju,cilvēku savstarpējām attiecībām, mūsdienu tik ļoti visiem pazīstamo tehnoloģiju pasauli un vērtībām, kuras mums vajadzētu un vajag saglabāt. Salīdzinot visas grāmatas, šī man patika visvairāk, jo es tai sajutu ļoti dziļu stāstu ar zemtekstu,kurš liek aizdomāties katram.
Autors mazo radībiņu Putekļu enģeli raksturo šādi: ‘’Viņam bija spicas austiņas un mazītiņi spārniņi. Apaļajā sejā mirdzēja lielas, tumšas acis. Viņš bija viscaur pelēks, un tas ir dabiski tam, kas veidots no putekļiem. No miljoniem putekļu graudiņu, kas dīvainā veidā saplūduši kopā. Radījums vija viegls kā putekļi, žigls kā putekļi, netverams kā putekļi’’. Mazajam radījumam ļoti patika pogas, un viņš tās vāca, lai arī kur tās atrastos, Zīmīgi, ka tieši tāpēc grāmatā ir attēlotas daudzas dažnedažādu veidu pogas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация