Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:771232
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.04.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Secinājumi
Komercdarbība un saimnieciskā darbība ir labi veidi kā nodrošināt savu nākotni. Jāatzīst gan, ka Latvijas valsts, atšķirībā no citām valstīm, nevēlas atbalstīt komersantus un viņu darbību, uzskatīdama tos par zagļiem un blēžiem. Kaut gan tieši uzņēmējs jeb komersants rada jaunas darbavietas, tādējādi mazinot valstī bezdarbu un apmierinot sabiedriskās vajadzības. Kā arī maksājot nodokļus valstij palielina valsts budžeta ienākuma daļu. Manuprāt, tieši otrādi, valstij vajadzētu atbalstīt to, ka komercdarbība un saimnieciskā darbība valstī attīstās, jo no tā arī valsts gūst labumu.
Komercdarbība pati savā būtībā ir ļoti riskanta nozare. Uzsākot komercdarbību, gandrīz katrs uzņēmējs saskaras ar riska iespējām. Tomēr vislielāko risku uzņemas jaunie komersanti, kuriem nav lielas pieredzes vai vispār tādas nav. Šādi uzņēmēji visbiežāk nenovērtē riska bīstamības pakāpi. Toties nebūt nav neiespējami „sadzīvot” ar šiem visnotaļ nelabvēlīgajiem apstākļiem un pat izmantot tos savā labā, lai veicinātu sava uzņēmums attīstību uz citu uzņēmuma fona.
Komerclikums ir galvenais LR spēkā esošais likums, kas regulē komercdarbību mūsu valstī – kapitālsabiedrību (sabiedrību ar ierobežotu atbildību, akciju sabiedrību), individuālo komersantu un pilnsabiedrību dibināšanas, pārvaldes, likvidācijas un reorganizācijas kārtību, kā arī citus ar komercdarbību saistītus jautājumus. Komerclikums paredz atbildību par nepatiesu ziņu sniegšanu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация