Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:183444
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.02.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Gandrīz katrā vizuālajā reklāmā tam būs kaut kāds tipogrāfiskais elements. Ļoti svarīgs ir līdzsvars starp vizuāļiem un rakstību. Tipogrāfijai, kas visplašāk pazīstama kā fonti, ir divi mērķi – attēlot vēstījumu vārdos, kā arī vienlaikus iegūstot arī vizuālu pievilcību. Izmantoto fontu kombināciju sauc par fontu savienošanu pārī, un tā var izveidot vai pārtraukt noformējumu. Vārdu un burtu krāsai ir jābūt līdzsvarā ar fonu, lai viss viens otru papildinātu. Daži tipogrāfiskie paņēmieni ietver burtu manipulēšanu, lai tie līdzinātos formām, vai faktūras ievietošanu burtu iekšpusē.
Tipogrāfiskās kompozīcijas pieleitojums ir aplūjkojams šokolādes “Cadbury” reklāmā, kura tika palaista pirms lieldienām. Reklāmā teksts ir attēlots ar lieliem un trekniem burtiem, taču pats produkts ir salīdzinoši mazs. Reklāma vārdu un burtu krāsa ir līdzsvarā viens otram.

Kompozīcijai reklāmā ir ļoti būtiska nozīme, jo patērētājam ir svarīgi uztvert reklāma attēloto vēstījumu, tādēļ reklāmai ir jābūt pārdomātai. Taču kompozīcija nav vienīgais, kas ir svarīgs reklāmā. Attēlam arī ir ļoti būtiska nozīmē reklāmā. Attēli ir spēcīgākais interesējošais veids, kā iegūt uzmanību. Attēli mūsu dzīvē spēlē tik nozīmīgu lomu, jo attēli runā universālu valodu, tos viegli saprot cilvēki katrā dzīves posmā.

Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация