Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:889039
 
Оценка:
Опубликованно: 06.10.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Transkodēšana6
No vienas puses, datorizētie mediji joprojām attēlo uz ekrāna savu strukturālo organizāciju tā, lai cilvēki – tās lietotāji, varētu uztvert tās jēgu: attēli parāda atpazīstamus objektus, teksta faili sastāv no gramatiskiem teikumiem u.t.t. No otras puses, to struktūra tagad seko vispāratzītām datorinformācijas konvencijām. Piemēram, dažādas datu struktūras – saraksti, ieraksti un sakārtojums, jau minētā konstanto lielumu nomaiņa ar mainīgajiem, algoritmu un informācijas struktūru nodalīšana un modularitāte.

Kas nav jaunie mediji7
Aplūkojot jaunos medijus ilgākā vēsturiskā perspektīvā, mēs redzam, ka daudzi no iepriekš minētajiem principiem nav unikāli jauno mediju gadījumā, tos var atrast arī vecajās mediju tehnoloģijās.
Termini kā samplēšana jau tika lietoti kino pirmsākumos, kad katrs kadrs iekš visas filmas bija kā sampls un filma kā samplu kopums.
Attiecībā uz medijiem, kas strādā uz interaktivitātes bāzes, interaktivitātes jēdziens ir šķietami lieks. Modernais cilvēka-datora interfeiss jau savā būtībā ir interaktīvs. Datorreprezentācijā objekts automātiski kļūst interaktīvs, tāpēc datormedijus saukt par interaktīviem - vienkārši nozīmē pateikt par datoriem elementāru faktu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация