Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:762157
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.03.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Formulē viedokli par kopienas tradīcijām kā identitāti veidojošu elementu (Atbildi: vai uzturēt kopienas tradīcijas un vērtības ir svarīgi/nesvarīgi? Kāpēc? Ar konkrētiem piemēriem pierādi, kad kopienas tradīcija ir izrādījusies svarīga/vai nesvarīga indivīda attīstības ceļā? )
Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā ir jācenšās atjaunot sabiedrības tiešā komunikācija, jāveicina tāda veida aktivitātāšu organizēšana, kuras notiek brīvā dabā, kopā ar dažādu paaudžu cilvēkiem, ne tikai lai attīstītu savu fizisko un intelektuālo attīstību, bet arī tā iemesla dēļ, lai mēs katrs augtu kā indivīds, pilnveidotu savu piederības sajūtu ģimenei, dzimtajai vietai un sabiedrībai mums apkārt, kā arī lai būtu spējīgi turpināt savas kopienas tradīcijas, tādā veidā veicinot sabiedrības attīstību. Skijoringa pasākumi kalpo kā sava veida sapulcēšanās un komunikācijas vieta, kur noris sarunas starp dažādu paaudzu cilvēkiem, vēstures nodošana un padomu došana, palīdzīgas rokas sniegšana. Lai gan lielāka daļa manu vienaudžu nesaskata neko nomācošu, redzot to, ka lielākoties mēs komunicējam ar viedierīču palīdzību, bet es uzskatu, ka šāda veida komunikācija, spēj kavēt ne tikai indivīda attīstību, bet sabiedrību kopumā. Turpinoties šādai komunikācijai, nākotnē tradīciju nodošana nākamajām paaudzēm varētu būt apgrūtināta.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация