Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:544274
 
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lai arī feedback ir nabadzīgs, tomēr vairums dalībnieku regulāri apmeklē forumu un avīzes tiešsaistes versiju, bet tikai mazākums no foruma dalībniekiem lasīja avīzes papīra versiju. Šajā kontekstā nevarētu uzskatīt, ka tas liecinātu par tiešsaistes versijas panākumiem – to drīzāk būtu jāuztver kā zīmi, ka starp avīzes drukas un tiešsaistes versijām trūkst starpsavienojuma. Ir vēlams savienot tradicionālos masu medijus ar jaunajiem tiešsaistes produktiem.
Un tomēr vēl ir daudz darāmā, lai pievērstu nopietnāku uzmanību lasītāju atsauksmēm un lasītāju savstarpējai komunikācijai. Ne tikai žurnālisti varētu vairāk iesaistīties, bet arī pats medijs varētu atspoguļot savā drukas versijā to, kas notiek tiešsaistē: mediji varētu publicēt tiešsaistes diskusiju fragmentus, pretīmnostatīt personāla un foruma lasītāju viedokļus un veicināt žurnālistu sadarbību ar lasītājiem, tādā veidā palīdzot lasītājiem tikt vaļā no to pasivitātes; pašlaik tikai mazs lasītājs slānis ir uzskatāms par aktīvu.
Pamatā masu medijiem tiešsaistē arvien vajag pilnveidoties, lai savām auditorijām piedāvātu reālu līdzdalību. Tas varētu būt grūts uzdevums, ņemot vērā, ka jau apmēram 100 avīžu izdevniecības ir pārtraukušas savus nerentablos tiešsaistes versiju produktus. Nākotnes izaicinājums ir saglabāt masu medijus kā integrācijas un publiskā diskursa institūciju, tai pat laikā kombinējot tos ar interaktivitātes jauno kultūru.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация