Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:801717
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.01.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Šīs stratēģijas sauc par vispārīgām, jo tās var lietot jebkurš uzņēmums jebkurā nozarē – vai tas ir ražotājs, pakalpojuma sniedzējs vai bezpeļņas organizācija. Galvenā prasība, izstrādājot biznesa stratēģiju, ir palielināt uzņēmuma konkurētspējīgo priekšrocību, lai pārspētu konkurentus un sasniegtu peļņas līmeni, kas lielāks par vidējo attiecīgajā nozarē.
Izstrādājot biznesa līmeņa stratēģiju, uzņēmuma vadītājiem faktiski ir jānosaka sava uzņēmuma biznesa modelis jeb veids, kā uzņēmums darbosies dotajā nozarē. Biznesa modeļa mērķis ir konkurētspējīgās priekšrocības veidošana, lai pārspētu savus konkurentus. Tas nozīmē, ka uzņēmumam ir jāveic sava biznesa modeļa konkurētspējīgā pozicionēšana nozarē. Konkurētspējīgā pozicionēšana ir saistīta ar lēmumu, kas veidojas no trim dimensijām – kādas klientu vajadzības tiek apmierinātas, kādas klientu grupas tiek apmierinātas, atšķirīgās prasmes jeb kā klientu vēlmes tiek apmierinātas. Lēmumus, ko vadītāji pieņem šo trīs dimensiju ietvaros nosaka to, kādas stratēģijas tiks izvēlētas un kā tās tiks realizētas, lai iedzīvinātu uzņēmuma biznesa modeli un radītu pircējiem vērtību
Vispārīgā veidā uzņēmumam biznesa biznesa līmenī ir jāpieņem viens lēmums – kā atšķirties no konkurentiem. Veidojot stratēģiju, biznesa modelis tiek virzīts diferencēšanas virzienā – ar cenu vai izmaksām, tādejādi veidojot zemāko izmaksu atšķiršanos vai padarot produktu atšķirīgu.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация