Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:426161
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.10.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Koučinga mērķis – palīdzēt klientam izveidot uzticēšanās pilnas attiecības pašam ar sevi, tiekties uz augstiem rezultātiem, rast sevī spēkus un nepadoties iekšējam kritiķim, bet ļaut realizēt vislieliskākās iekšējā sapņotāja idejas.

Koučs – speciālists, kurš palīdz cilvēkam atrast viņa personiskos mērķu sasniegšanas ceļus un paņēmienus, attīstīt nepieciešamās iemaņas un prasmes. Koučs – speciāists, kurš palīdz cilvēkam noticēt saviem spēkiem, paļauties uz sevi. Labs koučs akceptē domu, ka katram cilvēkam ir savs, individuāls ceļš uz labvēlīgām pārmaiņām, labiem rezultātiem, tāpēc neuzspiež savus padomus, gatavas receptes jautājuma risināšanā, bet veicina klientu meklēt savu – vispiemērotāko risināšnas ceļu. Koučs ir eksperts jautājumu uzdošanas. jomā, kuri ievieš lielāku skaidrību, atmodina apziņu un vēlmi darboties. Galvenais kouča uzdevums – uzdodot jautājumus, pareizi virzot sarunu ar klientu, panākt rezultativitāti un labvēlīgas pārmaiņas. Vienīgais, kurš var spriest par kouča kompetenci ir viņa klients. Pirmais kouča jautājums koučinga sesijā būs: „Par ko Jūs šodien vēlaties runāt?” Sarunas tēmu vienmēr nosaka klients. Koučs nemāca, bet veicina klienta iekšējā potenciāla aktivizēšanu, palīdz atklāt jaunus ceļus dažādu jautājumu risināšanā. Labs koučs palīdz klientam mācīties pašam no savas pieredzes, nevis māca un dod padomus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация