Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:385850
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.03.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Grāmatas beigās tiek atklāts Pāvela noslēpums. Māte ir mirusi. Tēvs ar abiem dēliem visu radu priekšā neatver zārku, jo zārks ir tukšs. Māti no morgas nozog un tēvs to pats apglabā vecākā brāļa, Margota, mājas pagalmā. Tēvs ar laiku iemīlas sievas māsā, jo tā esot bijusi ļoti līdzīga mātei. Viņi sāk dzīvot un gulēt kopā, Pāvelu tas satrauc. Bet ar laiku mammas māsa Kaķerina uzzina par zārku. Situācija mājās saasinās. Italo nemitīgi uzvedās kā kretīns attiecība pret Pāvelu. Ģimene pieņem Italo kā pirmo dēlu, par Pāvilu slikti atsaucoties. Pavēlu neliek mierā doma, ka brālis Italo ir tas kurš nogrūdis māti pa trepēm, viņš vaino brāli mātes nāvē. Italo uzmanības trūkuma gadījumos žņaudz un sit Pāvelu. Pāvelam no brāļa ir bail. Kādu reizi Pāvels pieteicās piekārtot Italo frizūru ar matu lakas palīdzību. Viņš izpūta visu lakas baloniņu un burtiski aizlēja Italo acis. Italo zaudē redzi uz visiem laikiem. Kad ģimene sāk ieklausīties Italo teiktajā par to, ka pie redzes zaudēšanas ir vainīgs Pāvels, ģimene uzteic zēnu pamest mājas. Pāvels neiztur spriedzi un bēg uz mežu.
Īstenībā 2000. gadu sākumā daži grupas biedri nolemj apskatīt jaunības gadu māju, kurā viņi atrod Pāvela dienasgrāmatu. Sanāk, ka grāmata ir dienasgrāmatas lasījums. Interesantākais ir tas, ka māja vēl aizvien kāds dzīvoja, jo tā bija kopta un apdzīvota. Domāju, ka mājā dzīvoja Pāvels.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация