Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:179700
 
Оценка:
Опубликованно: 21.12.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

3.Liepājas pilsētas domes KVS rokasgrāmata
Liepājas domes kvalitātes rokasgrāmata visvairāk atbilst lekcijā radītam KVS rokasgrāmatas standartam, tajā ir tādas ,iepriekšējos piemēros neiekļautās, sadaļas kā rokasgrāmatas turētāji, procesu validēšana, mērīšana un pārraudzība,kvalitātes plānošana, organizatoriskā shēma. Rokasgrāmatas apjoms ir 10 lpp.
Šīs rokasgrāmata ir LPD īpašums, tā ir domāta tikai augstāk minēto turētāju lietošanai . Tā nevar tikt nodota citai personai, vai kopēta bez tā piekrišanas. Kvalitātes vadītais ir atbildīgs par rokasgrāmatas pilnveidošanu un izmaiņu reģistrēšanu, kā arī ir detalizēti aprakstīts kādos dokumentos ir jāreģistrē izmaiņas, ne viena no iepriekšējiem piemēriem tādas informācijas nav.
Ziņas par organizāciju: ir aprakstīti Liepājas domes darbības principi kā arī tiek pieminēti darbību reglamentējošie dokumenti, nevienā no iepriekš aprakstītiem piemēriem netika piemīnēts nozares normatīvais regulējums.
Kvalitātes politika un mērķi: Pašvaldība savu darbu plāno tā, lai tās darbība nemitīgi tiktu koncentrēta uz klientu – nosakot ilgtermiņa stratēģiskos mērķus, gan organizējot ikdienas rutīnu, sistemātiski uzlabojot iekšējos un īpaši uz āru vērstos procesus, izglītotu un motivētu darbiniekus, celtu to atbildību. Tāpēc Liepājas pilsētas dome pieņēma lēmumu - ieviest Kvalitātes vadības sistēmu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация