Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:276209
 
Оценка:
Опубликованно: 29.01.2024.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Sasniedzamais rezultāts: veic lietotāju izpēti, iegūstot informāciju par lietotāju demogrāfiskajiem datiem, pieredzi, iegādājoties un izmantojot konkrētu produktu, lietotāju viedokli par produktu un vēlamajām produkta īpašībām, elementiem. Balstoties datos, veidot izvēlētajai mērķauditorijai piemērotākā produkta aprakstu.

1.daļa

Iepazīsties ar trīs situācijām un izvēlies, kuru apskatīsi uzdevumā!
1. situācija
Vides jautājumiem kļūstot arvien aktuālākiem ikviena cilvēka dzīvē, produktu ražotāji piedāvā lietotājiem atšķirīgus viena produkta variantus, dažādojot izmantotos produkta materiālus un arī iesaiņojuma veidu, kā arī piedāvājot produktus ar dažādām funkcionālajām īpašībām. Viens no šādiem produktiem ir ziepes, kuras iespējams iegādāties gan šķidrā veidā, jau iepakotu plastmasas pudelēs vai pakās, gan cietā veidā, kas tiek pārdotas papīra iesaiņojumā, kartona vai metāla kārbiņā. Šobrīd arvien vairāk beziepakojuma veikali piedāvā pircējam savā iepakojumā gan cietās, gan uzpildīt šķidrās ziepes. Piedāvājumā ir ziepes ar dažādiem aromātiem un arī kopjošām īpašībām – mitrinošas, attīrošas, jutīgai ādai, sausai ādai un citas, kas ļauj katram izvēlēties piemērotāko. Līdzīgi tas ir ar citām precēm, piemēram, šampūnu, zobu tīrīšanas līdzekļiem, pārtikas precēm, dzērienu uzglabāšanas traukiem. Produktu radītāji arvien vairāk domā arī par lietotāju paradumu maiņu un pievēršanos dabai draudzīgākam dzīvesstilam, piemēram, vegānismam, Nulles atlikumu (Zero waste) kustībai.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация