Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:323194
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vajadzība pēc līdznesamiem profesionāliem datoriem radās praktiski pēc tā, kad pirmie stacionārie datori jau bija. Par pasaules pirmo līdznesamo datoru uzskata 1981 gadā ražoto Osborne 1. Sākot ar šo laiku, dators ir kļuvis spēcīgāks un mazāks. Maza izmēra datori pārsvarā ir portatīvie datori: klēpjdators (laptop), piezīmjdators (notebook), rokas dators (handheld computer), rokas PC (handheld PC), plaukstdators (palmtop), personālais ciparasistents (PDA). Ar katru gadu aizvien vairāk ir sākts vērtēt datoru mobilitāti. Aizvien vairāk popularitāti iegūst tā saucamā kustīgā kontora sistēma, kurā cilvēkam darba veikšanai nav jāatrodas noteikti savā vietā kontorī, bet to pašu rezultātu var sasniegt strādājot mājās, esot automašīnā, lidmašīnā vai hotelī. Mūsdienu galvenie darba līdzekļi birojā ir dators, tālrunis, fakss, internets un ar visām šīm ierīcēm mobīli strādāt ir iespējams jau tagad.
Kā jau zināms portatīvo datoru priekšrocība galda datoru priekšā ir viņu mobilitāte. Mobilitāte savukārt nosaka daudz prasību, kuru galarezultāts pie datora ir: daudz funkciju, laba lietošanas ērtība un viegls svars. Tās īpašības lielākoties nosaka arī datora cenu, jo ar visām funkcijām, mazu gabarītu un svaru spēcīgs dators maksā tiešām daudz.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация