Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:157539
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ja domājat, ka tas cikos ejat gulēt nekādi nav saistīts ar cilvēka raksturu , jūs maldāties. Amerikāņu sociologi noskaidrojuši, ko var pateikt par cilvēku pēc tā cikos viņš iet pie miera.
Tie kas katru dienu iet gulēt dažādos laikos labāk par citiem tiek galā ar saviem darba uzdevumiem Viņiem var droši uzticēt dažādus atbildīgus uzdevumus jo šie cilvēki reti pieviļ un pieļauj kļūdas Šādi cilvēki spējīgi izgulēties pat četru stundu laikā un būs tikpat labā formā it kā būtu gulējuši visas cilvēka organismam vajadzīgās astoņas stundas Viņu enerģiskumu un izlēmību var tikai apskaust.
Optimisti arī vienmēr iet gulēt dažādos laikos Viņi vienkārši nepievērš tam nekādu uzmanību Tie ir impulsīvi un azartiski cilvēki kuri neprot satraukties par sīkumiem.
Tie kas katru dienu iet gulēt vienā un tai pašā laikā ir ļoti disciplinēti un atbildīgi – uz šiem cilvēkiem var paļauties viņi nemētājas ar tukšiem solījumiem bet ja reiz kaut ko apsolījuši – pacentīsies turēt doto vārdu Apkārtējie no šiem cilvēkiem pieraduši pieprasīt visu iespējamo.
Cilvēki kuri ir emocionāli un viegli ievainojami ātri dodas pie miera – līdz desmitiem vakarā Šādi cilvēki augstāk par visu vērtē ģimeni ir mazliet naivi un mīļi kā bērni.
Tie kas aizmieg starp pulksten 22 un 23 ir labi organizēti savākti prot sevi kontrolēt Šādi cilvēki parasti labi orientējas finansu jautājumos.
Cilvēki kuri iet gulēt pēc vienpadsmitiem vakarā bet līdz pusnaktij ir ļoti emocionāli pašpārliecināti Viņi nav romantiķi un visus mazākos apvainojumus uztver ļoti personiski Šādi cilvēki ja kādu mīl tad sava partnera dēļ gatavi darīt jebko – pat novilkt sev pēdējo kreklu.
Ātrāk par vieniem neiet gulēt vientuļi cilvēki Viņi ir neatkarīgi savos lēmumos nelabprāt lūdz palīdzību visu dzīvē sasniedz patstāvīgi un ir apveltīti ar labām prāta spējām.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация