Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:105327
 
Оценка:
Опубликованно: 10.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Juvelierizstrādājumu piegāde.
Firmā „X” juvelierizstrādājumu produkcija tiek importēta no vairākām izgatavotāju rūpnīcām, kas atrodas dažādās pasaules valstīs, līdz ar to tiek nodrošināta sortimenta daudzveidība. Visoptimālākais juvelierizstrādājumu produkcijas kvalitātes nodrošinājums tiek panākts firmas darbiniekam atlasot produkciju rūpnīcās, kur tā tiek izgatavota. Šis darbs ir ļoti atbildīgs un darbietilpīgs, jo prasa lielu uzmanību, lai tiktu konstatēts produkcijas brāķis (ja tāds ir). Tāpat arī šim cilvēkam jābūt informētam par pasaules modes tendencēm, jāpārzina arī mūsu mentalitātes prasības, jo, piemēram, ziemeļu valstu tautas nevalkā tik kliedzošas rotas kā to dara dienvidu valstu iedzīvotāji.
Kad produkcija ar starptautisko sūtījumu kompāniju palīdzību ir nonākusi Latvijā, tā tiek pieņemta pēc dokumentiem un tiek sagatavota tālākai marķēšanai. Sagatavotā un sasvērtā prece tālāk tiek nodota Valsts proves uzraudzības inspekcijai, kur tiek marķēts katrs pat vissīkākais izstrādājums. Marķēšana mūsu valstī ir ļoti ilgs process, tas var ieilgt līdz pat vienam mēnesim, piemēram, citās Eiropas Savienības valstīs ir vairākas šādas inspekcijas, kas nodrošina ātru un kvalitatīvu preces marķēšanu. Šajā laikā juvelierizstrādājumu firmas līdzekļus var uzskatīt par iesaldētiem uz veselu mēnesi. Kad šīs ilgstošais process ir iziets katrs juvelierizstrādājums firmā tiek nosvērts un tam tiek piešķirts savs preces kods. Tālāk juvelierizstrādājumi tiek sadalīti pa grupām.
Lai tiktu sekmīgi nodrošināta juvelierizstrādājumu piegāde mazumtirgotājiem pasūtījumi jāplāno divus mēnešus iepriekš. Šajos pasūtījumos jāņem vērā sezonas pieprasījums, krājumu atlikumi un citi nosacījumi.
Etapi, kas jānoiet juvelierizstrādājumu produkcijai , lai tā nonāktu pie patērētāja.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация