Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:336606
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.03.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Alternatīvu izvērtēšana pēc pirkuma. Lielākoties patērētāji sadalījās divās grupās – apmierināti un neapmierināti par preci. Tā kā inovatīvā Iqos ierīce ātri kļuva atpazīstama Latvijas tirgū, patērētāji bija ieinteresēti izmēģināt kaut ko jaunu un neparastu, lielākoties tie bija apmierināti. Patērētāju apmierinātību ietekmēja arī blakus esošie faktori, tādi kā speciālas Iqos lietotāju ērtības (tualete festivālā, bārs, dīvāni, sildlampas, pledi u.c.), individuāla pieeja klientam, iespēja izvēlēties dizainu, garantija. Savukārt, bija arī lietas, kas izraisīja neapmierinātību, jo ierīce ir regulāri jālādē, “Heets” kvalitāte pasliktinājās, viegli lūzt, augstumā salst. Kā arī bija patērētāji, kuriem šī ierīce izraisīja vilšanos, jo negāja pie sirds lietošanas prasība – lādēšana, tīrīšana.
Mārketinga pasākumi, kas ietekmēja šo posmu – iespēja izmēģināt Iqos ierīci uz 1 nedēļu, lai patērētājs izvērtē vai vēlas veikt šādu pirkumu.
Atbrīvošanās no produkta. No produkta ir iespējams atbrīvoties, pārdodot vai nododot to kādam draugam, paziņai, kolēģim utt., ja ierīce ir palīdzējusi atmest smēķēšanu. Iqos ierīci ir iespējams nolikt ‘malā’, ja tās lietošana vairs nav aktuāla un liela priekšrocība ir tāda, ka var to atsākt lietot, kad nepieciešams, proti, nav jāiegādājas jauna ierīce.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1385044
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация