Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:121555
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Radzenes topogrāfijas ir domāta radzenes lieluma rādiusa noteikšanai, tā sniedz visdetalizētāko informāciju par radzenes liekumu, izmantojot mūsdienīgu datoru un programmas, kurās tūkstošiem mērījumi tiek uzņemti un analizēti dažās sekundēs. Dators rada krāsainu karti no iegūtajiem datiem. Radzenes topogrāfs projicē sērijveida apgaismotus apļus uz radzenes virspuses, kas rada īstu attēlu; iekārta salīdzina šo radīto attēlu ar objekta izmēru un tad dators var izkalkulēt radzenes liekuma rādiusu.
Šie atstarotie gaismas apļi tiek analizēti ar datora palīdzību un tiek ģenerēta radzenes topogrāfiskā karte. Topogrāfiskā karte un datorizētā datu analīze atklāj visa veida radzenes kropļojumus, piemēram, radzenes rētas, kā arī radzenes liekuma rādiusu un astigmātisma meridiānus. Šī karte tiek interpretēta tāpat kā citas topogrāfiskās kartes. Vēsās zilās un zaļās krāsas tonējums reprezentē plakanākos radzenes apgabalus, bet siltie sarkanie un oranžie tonējumi reprezentē stāvākos apgabalus. Šī radzenes karte atļauj reāli formulēt “3-dimensijas” radzenes tonējuma karti.
Šī informācija ir noderīga, lai novērtētu un koriģētu astigmātismu, pārbaudītu radzenes slimības, un atklātu dažādas radzenes irregularitātes, kā arī ir būtiska pacientiem, kas domā par refrakcijas ķirurģiskām procedūrām, piemēram, lāzera procedūrām un var būt arī nozīmīga pacientiem, kas jau pārcietuši ķirurģiskās refrakcijas operācijas, un kam jāseko līdzi vai viss kārtībā. Mērot astigmātismu ir svarīgi plānot refrakcijas ķirurģiju, kā arī pielaikojot kontaktlēcas un kalkulējot acs lēcas stiprumu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация