Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:698509
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Laura kā māte
Laura kā māte bija ļoti mīloša un jauka pret saviem bērniem. Bērnus viņa uzraudzīja ik brīdi, kad tas bija iespējams. Ja sievietei nebūtu bijuši bērni, apkārt viņai būtu vienas vienīgas sāpes un domstarpības. Bērni viņas dzīvē iededza gaišumu. Pat pirms miega, Laura apdomāja visu, ko vēl nepieciešams izdarīt viņu labā.
Citāts:“Laura centīgi, apzinīgi pūlējās domāt par ko citu. Ka rītdien jāsalāpa Mārim zeķes, jo novalkātās, no zaiga mantotās zandales izplēš briesmīgus caurumus, basu atkal nevar laist, lai nesamilst sadurtā kāja…”
Laura kā sieva
Pēc manām domām, Laura ir izcils sievas paraugs. Viņa savu vīru mīlēja ar visiem viņa trūkumiem. Kamēr vīrs sēdēja aiz restēm, sieva gremdējās pozitīvās un patīkamās atmiņās par viņu. Gaidīja vīru pārnākam, lai kopīgi varētu turpināt iesākto, taču apstājušos dzīvi. Dēka ar Rūdolfu,manuprāt, neliecina par viņas vieglprātību, jo sieviete bija ļoti atturīga un nekad neaizmirsa par savu vīru un apziņu, ka dzīvo vienīgi viņa un bērnu dēļ. Laura ir pelnījusi tādu vīrieti kā Rūdolfs, bet viņa ir tik apzinīga sieva, ka neizmanto šo iespēju.
Laura kā vedekla
Laura bija ļoti apzinīga un strādīga vedekla. Darīja visu, ko Alvīne lūdza. Sieviete necieta Alvīnes klātbūtni, jo tā vienmēr atgādināja par Riču un par to, cik viņi ir nelaimīga ģimene. Bet Laura ļoti neuzkrītoši vienmēr izvairījās no šāda veida dialogiem un centās uzturēt labu saikni ar Alvīni.
Citāts: “”Es taču gribu tikai izpeldēties!” Laura domāja, ka taisnodamās un negribēdama pat sev atzīties, ka īstenībā patiešām bēg no mūžīgajām valodām par vienu un to pašu, par vienu un to pašu.”

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1391237
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация