Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:920773
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.01.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Saskaņā ar pašreizējo normatīvo un tiesisko regulējumu juridiskā atbildība par zaudējumiem, kas radušies ļaunprātīgas datu izmantošanas dēļ ir jāuzņemas attiecīgajam tiešsaistes reklāmas un sīkdatņu krāpniekam, bet sociālā tīkla turētājs atbildību neuzņemas un attiecīgi, ja nav iespējams atrast šo tiešsaistes reklāmas un sīkdatņu krāpnieku, tad lieta tiek izbeigta un kompensācijas par nodarīto kaitējumu nav piedzenama, tādējādi būtu jāparedz sociālo tīklu dalīta atbildība par šāda veida krāpnieciskas tiešsaistes reklāmas un sīkdatņu izplatību un publisku nodrošinājumu.
Nepieciešams nodrošināt drošības informācijas apmaiņu tiešsaistes reklāmas nozarē, lai novērstu tās ļaunprātīgu izmantošanu, nodrošinot cilvēkttiesību neaizskaramības un privātās dzīves ievērošanu digitālajā vidē.
Izzināt, apkopot un publicēt ļaunprātīgās tiešsaistes reklāmas un sīkdatnes, lai novērtu to lietošanu un pasargātu personu datu ļaunprātīgas izmantošanas iespēju.
Uzlikt par pienākums komunikāciju uzturētajam digitālajā vidē nodrošināt personu brīvas, nepiespiestas izvēles iespēju vai nu piekrist un sniegt piekrišanu datu apstrādei kā rezultātā rodas iespēja saņemt reklāmas un sīkdatnes digitālajā vidē, vai otrs variants viegla, saprotama un brīva iespēja neapstiprināt šis datnes, tādējādi, izvērtējot bijušā ASV prezidenta Obama mudinājumu par pogas “Neizsekot” izveidi, kas attiecīgi atļautu digitālās vides lietotājiem kontrolēt savu datu izsūtīšanu trešajām personām.
Izstrādāt un ieviest vienotu sūdzību iesniegšanas profilu par vietnēm, kuras nepiedāvā saņemt atteikšanās iespēju no reklāmas un sīkdatņu konta, papildus izstrādājot vienotu regulējumu šo kontu uzturētājiem, nosakot atbildības līmeni.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1383011
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация