Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:455728
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.02.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

SIA „Domenikss” prasība Konkurences padomē pret SIA „Inchcape Motors Latvia„ salīdzinošām reklāmām

Izvēles pamatojums
Latvijā ar likumu ir atļauta salīdzinošā reklāma, lai gan jāņem vērā, ka tai ir savi priekšnosacījumi. Aiz vien biežāk paši pārdevēji izvēlas salīdzinošās reklāmas, jo tādā veidā ir vieglāk izcelt savu produktu, lai gan bieži vien tās ir arī maldinošas.
Daudziem no mums automašīna ir pārvietošanās līdzeklis, bet tiem, kuriem interesē automašīnas un kuriem tā ir sirdslieta, manuprāt, ir svarīga ne tikai automašīnas cena, apkopes izmaksas un krāsa, bet arī vēl citi parametri. Ja skatāmies no viena viedokļa, aizvien biežāk cilvēki mēģina pierādīt sevi sabiedrībā, iegādājoties konkrētu automašīnas marku. Aktuāli tas ir tieši šobrīd, jo finansu līdzekļi pircējiem ir ierobežoti un tādēļ cilvēki izvēlas preces, pakalpojumus, kuriem sabiedrībā jau ir konkrētas asociācijas. Respektīvi, ja es nopirkšu konkrētas markas automašīnu, man asociēs ar konkrētām īpašībām, kuras bieži vien nav objektīvas un pat neattiecas uz mani. Ja skatāmies no otra viedokļa, šajā reklāmā ir ietverta noderīga informācija tiem, kuri jau izvēlas „Premium” Luxus klases automašīnas, tātad informācija potenciālajiem klientiem.
Pagājuša gada decembrī oficiālais Jaguar dīleris SIA „Inchcape Motors Latvia uzsāka vairāku Jaguar automobiļu reklāmu, kuras tika izplatītas tiešā pasta veidā, kā arī izvietotas pašu interneta mājas lapā. It kā viss ir korekti, ja vien tā nebūtu maldinoša salīdzinošā reklāma. Tika salīdzinātas vairākas „Premium” Luxus klases automašīnas – Jaguar, Mercedes-Benz, BMW un Audi. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация