Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:624613
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.09.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mēs apskatījām galvenās reklāmas uzbūves sastāvdaļas, lai tās vēstījums tiktu veiksmīgi pārraidīts. Tā rezultātā, apkopojpt jau iepriekšminētās iezīmes, mēs varam kopumā reklāmas iedalīt pēc tās veidiem. Proti, reklāma tiek klasificēta arī pēc reklāmu ietekmes veida, respektīvi, kāda būs patērētāja motivācija, dodoties iegādāties vienu vai citu produkcijas veidu:
1. Imidžreklāma – tā savu efektu panāk ar tās radīto atmosfēru. Lasītājā rodas zināmas sajūtas, alegorijas, kuras palīdz tam identificēt ar kaut ko tuvu, tālu vai pavisam svešu. Patērētājs, dodoties iegādāties šo preci, saistīs to ar reklāmā radīto imidžu, jo tas, patērētājam neapzinoties, “iesēžas” tā zemapziņā. To mēdz saukt arī par “brand”. Šim reklāmas veidam ir vislielākais ietekmes spēks uz cilvēka zemapziņu, tāpēc tas ir visizplatītākais.(skat. Pielikumā Nr.18)
2. Argumentatīvā reklāma – tā tiek radīta, lai atbildētu uz jautājumu kāpēc? Tā ir strukturizēta loģisku argumentu formā. Iemesli pārveidoti par argumentiem, kur var parādīties vai nu vienkārši fakti vai arī patērētāja gaidīts rezultāts. Šajā gadījumā tiek pieņemts, ka reklāmā iekļautā informācija sniegs patērētājam vajadzīgo informācijas daudzumu un spēs pārliecināt iegādāties to.(skat. Pielikumā Nr.19)

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация