Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:934616
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.05.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Piesegšanas grupa.

Piesegšanas grupas darbības tiesiskais pamats ir:
"LR Satversme"
"Instrukcija par kārtību kādā IeM sistēmas iestāžu darbinieki pielieto atsevišķus veidu spec. līdzekļus " apstiprināta ar IeM pavēli Nr. 215, 11.03.99.g.
"Likums par sapulcēm, gājieniem un piketiem"
"Likums par policiju"
Galvenais mērķis ir nodrošināt sabiedrisko kārtību un drošību masu pasākumu laikā, iepriekš paredzot kāds ir pasākuma iesaistīto cilvēku kontingenta nodoms paredzot viņu uzvedību, tālāku notikumu norisināšanos.
Galvenais uzdevums ir piesegt iesaistītajā operācijā policijas speciālas grupas, tādā gadījumā ja rodas kādi iepriekš neparedzēti situācijas pavērsieni.
Pirms operācijas ir jāveic speclīdzekļu pārbaude, pielietošanas instruktāža, personālsastāva veselības pārbaude, jānosaka katra cilvēka konkrēta darbība, nosakot konkrētas atrāšanas vietas, sazināšanas spec. zīmes, sazinoties savā starpā.
Operācijas gaitā galvenais noteikums ir disciplīnas ievērošana darbojoties strikti pēc instrukcijām, tas ir lai nepieļautu pretlikumīgu darbību no grupas darbinieku puses. Galvenais kas izpaužas piesegšanas grupas rīcība ir grupas ātra reaģēšana (grupai jābūt sasniedzamai, pieejamai jebkurā brīdī, mobilai un specializētai ātrai darbībai). Galvenais lai piesegšanas grupai būtu labs aprīkojums.
Piesegšanas grupai jāatrodas aktīvajā zonā, jāpārzina, jābūt lietas kursā kas notiek masu pasākuma laikā lai nekavējoties spētu reaģēt. Jāzina grupas, kuru tā nepieciešamības gadījumā piesegs, vadība, lai sekmīgi varētu sadarboties. Piesegšanas grupas sastāv no profesionāli sagatavotiem policijas darbiniekiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация