Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:685319
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.01.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Jebkura uzņēmuma sabiedrisko attiecību veidošanas pamatā, manuprāt, ir māka pasniegt, prezentēt un piedāvāt savu produkciju vai pakalpojumus sabiedrībai, līdz ar to nostiprinot sabiedrības uzticību uzņēmumam. Savā darbā apskatīju SIA „Madonas poligrāfists”, kura atrodas Madonā.
„SIA „Madonas poligrāfists” ir vidēji liels uzņēmums ar 15 darbiniekiem un tas tika dibināts 1994.g. Pašlaik uzņēmums nodarbojas ar poligrāfijas produkcijas izgatavošanu, sagatavojot darbu dizainus, veicot ofseta druku un pēcapstrādi. Uzņēmums izgatavo šādu produkciju: grāmatas un brošūras, katalogus un burtnīcas, veidlapas lentēs vai loksnēs uz ofseta vai paškopējoša papīra, reklāmas materiālus, plakātus, etiķetes, avīzes, kā arī citu produkciju. Šī uzņēmuma ražotne atrodas Madonā, bet domājot par klientu ērtībām, ir atvērti arī klientu apkalpošanas biroji Rīgā un Daugavpilī. Šobrīd uzņēmums 100 % pieder somu tipogrāfijai „Polytypos Oy”. Galvenais uzņēmuma tirgus ir Latvija un eksports sastāda tikai 7-10% no saražotās produkcijas. Galvenās eksporta pilsētas ir Pēterburga, Maskava un Kijeva, kuras izmanto SIA „Madonas poligrāfists” pakalpojumus žurnālu izdošanai.”1
Lai noskaidrotu, vai šajā uzņēmumā tiek izmantotas sabiedriskās attiecības un kā tas tiek darīts, telefoniski intervēju reklāmas menedžeri Madonā – Aigu Siliņu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1126617
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация