Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:794576
 
Оценка:
Опубликованно: 17.01.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Projektu norise izglītības iestādē
Projekts ir konkrētā laikā un vidē, iesaistot noteiktus resursus, uz konkrētu rezultātu un mērķi vērsts pasākumu kopums.
Projekti var atšķirties pēc to apjoma un ilguma; projektā var būt iesaistīta neliela cilvēku grupa vai liels skaits darbinieku no dažādām nodaļām vai pat dažādām valstīm. Tam parasti ir unikāls saturs, kurš tādā pašā veidā vairs nekad netiks atkārtots.
Lietotājs – projekta rezultāta “pircējs” vai “klients”. Tas var būt organizācijai piederošs vai arī nepiederošs – ar uzņēmumu tieši nesaistīts – cilvēks, kurš izmantos vai patērēs projekta ietvaros radīto produkciju. Lietotājs varētu būt indivīds, kurš bija projekta sākotnējais iniciators, iesaistījās tajā vai kļuva par lietotāju pēc projekta pabeigšanas. Tā kā projektam var būt vairāki lietotāji ar dažādām interesēm, tam izvirzīto prasību skaits var palielināties.
Projektu pasūtītājs – indivīds, kurš strādā organizācijas iekšienē un ir uzdevuma devējs, kā arī atbild par projektu. Pasūtītājs virza projektu nepieciešamajā virzienā, lai organizācija gūtu no tā labumu.
Projekta vadītājs – cilvēks, kurš nodarbojas ar projekta īstenošanai nepieciešamajiem ikdienas pasākumiem un no kura tiek prasīts pabeigt konkrētus projekta posmus noteiktā termiņā, iekļaujoties paredzētajā budžetā un nodrošinot kvalitāti.
Starpnieks starp Projekta vadības komiteju un projekta komandu. Viņam ir izšķiroša nozīme saskarsmē starp pasūtītāju un projekta līdzstrādniekiem. Projekta vadītājs ir atbildīgs, lai tiktu sasniegti projektu mērķi paredzēto kvalitātes standartu, izmaksu un termiņu robežās. Nav viegli būt par projekta vadītāju, tas ir ļoti grūts darbs. Tāpēc ir svarīgi atrast kopīgu valodu ar padotajiem, panākt to, lai viņi saprot, ko no viņiem vēlas. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация