Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:234214
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.12.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sociālo organizāciju organizatoriskās struktūras
Efektīvai organizācijas pārvaldei nepieciešams, lai tās struktūra atbilstu mērķiem un uzņēmuma darbības uzdevumiem un būtu tiem pielāgota. Organizatoriskā struktūra rada noteiktu karkasu, kurš ir par pamatu atsevišķu administratīvu funkciju formējumam.
Struktūra atklāj un uzstāda līdzstrādnieku savstarpējās attiecības organizācijas iekšienē. Tas ir, organizācijas struktūra uzstāda kādu kopēju iepriekšēju stāvokļu un priekšnoteikumu salikumu, kas nosaka, kādi organizācijas locekļi nes atbildību par tiem vai citiem lēmumu veidiem.
Katrai sociālai organizācijai eksistē vislabākā un tikai tai piemītošā organizatoriskā struktūra. Organizatoriska struktūra ir raksturojama ar mērķu un uzdevumu izkārtojumu starp apakšvienībām un organizācijas līdzstrādniekiem.
Organizatoriska pārvaldes struktūra ir vadības posmu kopums, kas ir novietoti stingrā padotībā un nodrošina kopsakarību starp vadošo un pārvaldāmo sistēmu. Organizatoriskas struktūras iekšēja izteiksme ir sastāvs, sakarība, izkārtojums un atsevišķu apakšsitēmu kopsakarība organizācijā. organizācijas pārvaldes struktūrā izdala posmus, līmeņus un sakarus.
Par bāzi, uz kuras tiek celta visa vadošā darbība, kalpo par organizatoriskas struktūras. Jebkāda organizācija tās radīšanas un attīstības procesā orientējas uz pilnīgi noteiktu mērķu sasniegšanu, tādēļ arī tās organizatoriskā struktūra ir apzināti un mērķtiecīgi radīta un orientēta uz uzstādīto mērķu sasniegšanu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1235358
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация