Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:400641
 
Оценка:
Опубликованно: 28.11.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Viesu nams „Imulas”, kas piedāvā apmeklētājiem spēļu taku „Pasaku mežs” atrodas bijušajā Talsu rajonā, 5 km no Sabiles (Sabiles novadā), Kandavas- Sabiles šosejas malā Abavas ielejā (pašā upes krastā). Viesu nama teritorijā atrodas galvenā ēka-masīva guļbaļķu celtne, otra māja, kurā ir plašas telpas un 6 ha plašs mežs, kā arī samērā liels laukums transportlīdzekļu novietošanai. Galvenajā celtnē atrodas restorāns, pirts, baseins, atpūtas telpa, 15 istabas. Otrā celtne ir paredzēta banketu, semināru, kāzu u.c. pasākumu organizēšanai, savukārt, mežā ir ierīkota minētā spēļu taka „Pasaku mežs” (Imulas 2009b, ER).
Viesu nams „Imulas” un spēļu taka pieder Bajeļu ģimenei (Rutai un Pēterim), kas ir ieradušies „Imulās” no Ādažiem. Sākumā vietā, kur tagad atrodas viesu nams, bija grausti, visas sijas sapuvušas, jumts caurs, tomēr šai vietai bija liels potenciāls ar tās atrašanās vietu. Apkārtnē ir ļoti daudz ko redzēt, sākot jau ar Kandavu, Velnakmeni, Velna alu, un kur tad vēl Sabile, Pedvāle, Zviedru cepure, Abavas rumba. Tāpēc ģimene uzsāka viesu nama būvēšanu un apkārtnes sakopšanu. Viesu nams „Imulas” piedāvā savus pakalpojumus no 2000. gada (Apollo portāls 2009, ER).
Šobrīd viesu nams „Imulas”ir pazīstams kā pasākumu rīkošanas vieta un vieta atpūtai ģimenēm ar bērniem, pateicoties populārajam „Pasaku mežam”. Daudzi brauc uz šejieni regulāri, citi vienu reizi izvēlas restorānu, nākamo reizi atbrauc uz pirti. Situācija ir daudzreiz uzlabojusies, ņemot vērā to, ka pirmajā dienā ieņēmumi bija 3 Ls (Apollo portāls 2009, ER).
Var apgalvot, ka uzņēmums daļēji izjūt sezonalitāti, jo ziemā spēļu taka „Pasaku mežs” ir ciet, nav iespējams spēlēt spēles, bet uzņēmums tad orientējas uz pasākumu organizēšanu, kas arī ziemas mēnešos nav tik pieprasīti kā siltajos mēnešos.
Saistībā ar krīzi var teikt, ka krīze tieši nav skārusi „Pasaku mežu”, iespējams tāpēc, ka šī vieta ir ļoti atpazīstama un iecienīta, bet kā saka viesu nama darbinieki, apmeklētāju skaits šajā sezonā nebija samazinājies. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация