Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:337376
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.10.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Organizācijas dibināšanu un darbību reglamentējošie tiesību akti    4
  Izmantotā literatūra    6
Фрагмент работы

MK Noteikumi par publiska pasākuma organizatora civiltiesiskās atbildības obligāto apdrošināšanu – šis likums tāpat kā iepriekšējais attiecas uz biedrību „Par stipru Latviju”, jo tās darbībā ietilpst publisku pasākumu organizēšana.
LR Saeimas likums Par Eiropas konvenciju par skatītāju pārkāpumiem un rupju uzvedību sporta pasākumos un īpaši futbola sacensību laikā – tāpat kā Publisku izklaides un svētku pasākumu drošības likums un Noteikumi par publiska pasākuma organizatora civiltiesiskās atbildības obligāto apdrošināšanu, arī šis likums attiecas uz biedrību „Par stipru Latviju”, jo tās darbībā ietilpst sporta pasākumu organizēšana.
MK Kārtība, kādā pasākuma organizators nodrošina neatliekamo medicīnisko palīdzību publiskā pasākumā – šis likums attiecas uz biedrību „Par stipru Latviju”, jo tās darbībā ietilpst publisku pasākumu organizēšana.
LR Saeimas Reklāmas likums – šis likums attiecas uz šo organizāciju, jo rīkotajos pasākumos tiek izvietoti dažādi baneri un reklāmas rullīši, kā arī pirms pasākumiem tiek izvietotas un atskaņotas reklāmas par gaidāmo pasākumu.
Satversmes Sapulces Latvijas Republikas Satversme – arī šis likums attiecas uz biedrību „Par stipru Latviju”, jo tās darbība vai statūti nedrīkst būt pretstatā ar Latvijas Republikas Satversmi. Ja organizācijas statūti ir pretstatā ar Latvijas Republikas Satversmi, tad tiek atteikts ierakstīt organizāciju reģistrā vai ar tiesas lēmumu var apturēt biedrības darbību.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация