Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:560129
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.02.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Tāpat privātie vērstpapīri kompānijām atļauj piekļuvi tādam kapitāla tirgum kā akciju tirgus. Kompānijas var iegūt jaunu kapitālu izdodot kompānijas daļas kā akcijas.
Tāpat vēl viens nozīmīgs notikums pēdējā desmitgadē ir bijis Eirokapitāla tirgus izveide, tas ir tirgus, kurā daļas tiek tirgotas ārpus kompānijas vietējās valsts robežām. Vēsturiski, 1980.gadā dažas kompānijas sāka domāt par iespēju tirgot akcijas pāri nacionālajām robežām. Kopš tā laika simtiem pasaules uzņēmumu ir izlaiduši vienlaicīgi divās vai vairāk valstīs ar mērķi piesaistīt vairāk kapitālu no dažādākiem akcionāriem.
Lielākā inovācija pasaulē daļu tirdzniecībā ir elektroniskā tirdzniecība. ASV elektroniskās tirdzniecības kompānijas jau tagad nodarbojas ar pārdošanu Eiropā konkurējot ar vietējām e-tirdzniecības kompānijām. Tāpat lielākās investīciju bankas ir apvienojušās, lai stiprinātu elektronisko tirdzniecību. Tāpat daudzi Eiropas fondi ir apvienojušies, lai izveidotu savu elektronisko tīklu, kas palīdz celt brokeru lomu un samazināt tirdzniecības izmaksas un kas atvieglo daļu tirdzniecību Eiropā. Pasaules e-tirdzniecība veicina akciju maiņas konkurenci Eiropā un attīstošajās valstīs, tāpat liekot lielu spiedienu arī uz galveno akciju tirgus dalībnieku ASV.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация