Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:676615
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Izveidojot filiāles Latvijā, tiktu neefektīvi izmantoti līdzekļi, jo uzņēmumam jākoncentrējas uz ārzemēm un ārzemju pasūtījumiem, bet līdz tam ir nepieciešams atjaunot tehnoloģijas, modernizēt ražošanas bāzi. Lai to paveiktu nepieciešami papildus finanšu līdzekļi, izmantojot Eiropas Savienības atbalstu, Ventspils biznesa inkubatora, Latvijas Investīcijas un attīstības aģentūras atbalstu un/vai kredītlīniju.
Tā kā šobrīd uzņēmuma ražotajām mēbelēm ir augsta cena, būtu nepieciešams iepirkt izejmateriālus vairumā, samazinot izejvielu cenu uz vienu vienību. Turklāt ražojot vairumā cena uz vienu vienību arī samazināsies. Kokmateriālus noteikti vajadzētu iepirkt Latvijā (saglabājot pievienoto vērtību), taču pārējās - importēt.
Modernizējot un paplašinot ražotni, pieņemot darbā vairāk darbiniekus un koncentrējoties vairāk uz ārvalstu pasūtījumiem, tiktu panākta straujāka izaugsme un pasūtījumu savlaicīga izpilde.
Nav izdevīgi tērēt līdzekļus mārketinga un reklāmas izveidošanai Latvijā, jo pieprasījums no tā daudz nepalielināsies, jo ja uzņēmums vēlas veidot biznesu visi reklāmas un mārketinga aktivitātes jāvirza uz ārzemēm, piemēram, mārketinga materiāliem, izstādēm, vizītēm pie ārvalstu partneriem u.c.
Ņemot vērā pieaugošo pieprasījumu pēc koka mēbelēm ārzemēs, būtu jāapmeklē mēbeļu ražotāju izstādes, pirms tam veicot tirgus pētījumus par konkrētiem tirgiem. Sadarbojoties ar LIAA un Eiropas biznesa atbalsta tīklu (EEN), iespēja ievietot sadarbības piedāvājumu un atrast potenciālos klientus ārvalstīs.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация