Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:490557
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.07.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1. Zinātnes & tiesību zinātnes vispārējā izpratne. Z ir īstenības teorēt. atspog. Tā ir vispārin. Z sist. par objektīvo pasauli, dabas parādībām & sab., to raš. & attīst., to lik.-sak. Galv. Z funkc. ir producēt patiesas zin. par īstenību. Katrai Z ir izpētes O (reālā parādība, kuru reāli pēta iedarb. uz to) & izpētes P (objekta noteikts aspekts).Svarīgākie Z īpašības ir: Z kā patiesa zin.sist. sevī iekļauj tādus elementus kā lik., princ.; patieso zināšanu funkcionēšana rada jaunas zināšanas; zināšanas tiek noformētas izmantojot zinātnosko valodu; zināš. pārbaudas pielietojot empir. pētījumus.Ties.Z. ir viena no Z nozarem. Tai piemit viss iepriekš teiktais par Z. Tomēr tai piemit arī atšķ. īpašības. Šeit par izpētes O kļūst tiesības.
2. VTT jēdziens & priekšmets. VTT kā Z ir vispārināta zināš.sist. par tiesībam & tiesiskajām parādībām, to būtību, attīstību, funkcionēšanu & nozīmi sabiedrībā. VTT pēta visām jur.zinātnēm vispārīgus jautāj. & izstrādā kopīgus principus & noteikumus.TT risina probl., kuram ir vispārīgs raksturs & principiālā, būtiska nozīme. TT pēta tiesību izcelšanas cēloņus, tipus, formas, funkcijas, to būtību & attīst. lik.-sak kā arī citus ar tiesībām saistītus jautājumus. Pēta tiesisko realitāti valstī TT priekšmeta elements ir zinātniskā prognoze par tiesību perspektīvu nākotnē. TT ir sab.-juridiskā, metodoloģiska & politiskā zinātne. Tā pēta sabiedrības parādību - tiesības; izstrādā tiesisko parādību pētīšanas metodes & pēta sabiedriskus jautājumus kas tieši saistīti ar politiku.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −10,98 €
Комплект работ Nr. 1192348
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация