Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:481464
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.08.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Regulāri mazumtirdzniecības vietās tiek rīkoti reklāmās pasākumi - produktu degustācijas ar mērķi patērētājus informēt, atgādināt par produktu un zīmolu. Tāpat veikalos izmanto grafiskos reklāmas līdzekļus – reklāmas lapiņas, vobleri, arī dekoratīvos līdzekļus – ar personalizētiem banneriem apliekot preču grozus vai plauktu malas.
Patreiz visspilgtākā “Hanzas Maiznīcas” pārdošanas veicināšanas aktivitāte ir kampaņa ar saukli “Laimīgs tas, kam Pļavas maize”, kur balvās tiek piedāvāti viedtālrunis un viedpulkstenis. Šīs ierīces svarīgas arī bērniem pirmskolas un sākumskolas vecumā un viņi šīs lietas sasaista ar vārdu “laimīgs” no reklāmas materiāliem ar savām vēlmēm un reklāma strādā emocionālajā līmenī. Ja pieaugušais, neskatoties uz reklāmu, izvērtēs savu pirkumu racionāli, bet bērnu emociju ietekmēti, pakļausies reklāmai, tādejādi veicinot uzņēmuma preču noietu. Ja patērētājam vērtība ir viņa ģimene, bērni, tad daļa pirkumu būs orientēta uz ģimenes vēlmju un vajadzību apmierināšanu. Un to arī uzņēmums veiksmīgi izmanto!
No mārketinga viedokļa ir svarīgi, lai produkta zīmols atrastos patērētāja operatīvajā atmiņā. Reklāma bieži vien meklē iespēju iespraukties mūsu atmiņas failos, lai vajadzības gadījumā uzrunātu patērētāju.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1387093
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация