Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:670502
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.12.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Bērna attīstības stadijas izpaužas bērnu attiecībās ar vecākiem, saviem vienaudžiem un apkārtējo pasauli. Jo tikai saskarsmē ar cilvēkiem bērns var attīstīt savas stadijas. Viss spēj attīstīties, tad, ja ir kāda saskarsme ar cilvēku un arī, ja notiek kāda darbība.
Bērnā viegli var attīstīt cieņu, tad, ja izrāda cieņu pret pašu bērnu, tāpēc vecākiem vajadzētu cienīt savu bērnu un izrādīt savu cieņu pret bērnu. Ja bērns jutīs, ka viņu ciena, tad arī cienīs citus cilvēkus.
Bērna audzināšana ir jābalsta uz mīlestību, jo visa pamatā bērnam ir vajadzīga vecāku mīlestība, mīlestība, kuru vecāki jūt pret bērnu un tāpēc bērnam ir jājūt, ka vecāki viņu mīl. Jo no vecāku mīlestības ir atkarīgs tas, kāds bērns izaugs, ja bērns ir mīlēts un ir saņēmis vecāku mīlestību, tad bērns būs labēstīgs un gudrs. Mīlestība visa pamatā ir tāpēc, jo, ja bērns nav bērībā saņēmis pietiekami daudz mīlestības no vecākiem, tad viņi to var sākt meklēt vēlākā vecumposmā, piemēram, pusaudzū gados un tad tas būs slikti, jo pusaudži paši par sevīm liek sevi pamanīt ar savu uzvedību.
Bērnu nedrīkst izlutināt, jo tas var ar laiku vecākiem radīt lielas grūtības un arī problēmas, jo, ja bērnu izlutinās, tad viņš tāds būs visu laiku un domās, ka viņm viss ir atļauts un grūti būs iemācīt viņam to, ka kaut ko nedrīkst darīt. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1119442
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация