Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:826272
 
Оценка:
Опубликованно: 02.08.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 40 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
Фрагмент работы

Šī reliģiskā tūrisma maršruta pamatā būs kristietība un tajā būs iekļauti 16 dažādi objekti, kas saistīti gan ar katolicismu, gan pareizticību, gan protestantismu (5-6 objekti katram). Šis maršruts notiks Lietuvas teritorijā, un tūristi apmeklēs uzreiz vairākas pilsētas, ieskaitot Viļņu, Kaunas, Traķu, Pliķaju, Kretingu un Klaipēdu. Reliģisko, kultūras un vēstures objektu apmeklējums šī maršruta ietvaros ilgs 3 dienas. Sākotnēji bija doma pirmās dienas maršrutā iekļaut vienīgi katoļu objektus, otrajā – pareizticīgos, bet trešajā – luterāņu. Tomēr sakarā ar to, ka katoļu un pareizticīgo vietu izvietojums lielā mērā sakrīt, tika nolemts, ka labāk šos objektus apvienot. Šis lēmums ļaus taupīgāk izmantot laiku, neatgriežoties vienā un tajā pašā teritorijā divas dienas pēc kārtas. Savukārt, tā kā luterāņu vietas atrodas citā pilsētā, šī maršruta ietvaros tās tiks apmeklētas trešajā dienā. Šī maršruta sakrālā tūrisma veids ir svētceļojums, kā arī ekskursiju un izziņas ievirzes reliģiskais tūrisms.
Pirmajā dienā tūristi apmeklēs 5 pareizticīgo un katoļu reliģiskos un vēsturiskos objektus: Kristus Piedzimšanas pareizticīgo baznīca Bukišķu ciemā; Svētā Staņislava un Svētā Vladislava katedrāle; Svētā Varfolomeja baznīca; Piektdienas baznīca; Nikolā baznīca. Vakarā tūristi dosies uz vietējo viesnīcu «Vilnius Apartments & Suites», kur viņi varēs atpūsties, ieiet dušā, paēst, pārnakšņot, kā arī uzlādēt savus mobilos telefonus vai citas ierīces. Šī viesnīca atrodas tajā pašā ielā, kur šajā dienā pēdējais reliģiskais objekts, 400 metru attālumā. Lai nokļūtu viesnīcā, būs nepieciešamas 5 minūtes.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1398643
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация