Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:901627
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.02.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Operatīvā vadīšana ir pamats stratēģiskajai vadīšanai, lai nodrošinātu stratēģisko plānošanas izpildi, nepieciešams veikt uzņēmuma darbības procesa norises vadīšanu ikdienā, to palīdz nodrošināt operatīvā vadīšana. Operatīvā vadīšana ir visi darbības veidi, kas saistīti ar apzinātu materiālu, darba un informācijas resursu pārveidošanu īstermiņā.
Līdz ar to var secināt, ka tieši operatīvā un stratēģiskā vadīšana ir svarīgākie vadības instrumenti strauji mainīgos vides apstākļos. Organizācijas izmanto īsākus stratēģiskā plāna termiņus, lai nodrošinātu lielāku atbilstību mainīgās vides apstākļiem.
Pieaugot pārmaiņu intensitātei, palielinās nepieciešamība precīzi un regulāri saskaņot stratēģiskos un operatīvos plānus.
Tieši ātrums ir viens no būtiskākajiem faktoriem strauji mainīgas vides apstākļos. Ar ātru lēmumu pieņemšanu parasti saprot ikdienas operatīvo lēmumu pieņemšanu, tomēr mūsdienu straujā vides mainība arvien noteiktāk pieprasa ātrumu arī stratēģisko lēmumu pieņemšanā, ne tikai tās formulēšanas procesā, bet visas stratēģijas realizācijas gaitā, pastāvīgi koriģējot un pārliecinoties par stratēģijas gaitu un organizācijas atrašanos uz nospraustā organizācijas mērķa sasniegšanas ceļa.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,70 €
Комплект работ Nr. 1376488
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация