Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:786923
 
Оценка:
Опубликованно: 13.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SIA Red Bull
Red Bull ir enerģijas dzēriens, kas cēlies no Taizemes un kura variāciju vēlāk izstrādāja austrieši, tagad tas ir kļuvis populārs visā pasaulē. To pārdod Red Bull GmbH(SIA) kā enerģijas dzērienu, kas palīdz pret fizisko un garīgo nogurumu. Red Bull sponsorē daudzas sporta komandas un pasākumus visā pasaulē, tostarp divas Formula 1 komandas (Red Bull Racing un Scuderia Toro Rosso), vienu NASCAR komandu (Team Red Bull), divas futbola komandas (Ņujorkas "Red Bull" un Zalcburgas "Red Bull"), vienu hokeja komandu (Zalcburgas "Red Bull"), kā arī Red Bull gaisa sacīkstes.
Red bull mērķauditorija ir gan gados, gan sirdī jauni cilvēki- studenti, sportisti un ikviens, kam nepieciešama enerģija un Red bull ir tieši tas, kas tiem sniegs nepieciešamo- tikai viena skārdene Red bull, tas pacels spārnos ikvienu.
Mārketinga komunikāciju koncepcija
Red bull ir viens no tiem uzņēmumiem, kuri plaši izmanto mārketinga komunikācijas un tas ir viens no iemesliem, kas nodrošina tiem līdera pozīciju enerģijas dzērienu tirgū. Plaši izmantojot visas pieejamās iespējas preču virzīšanai tirgū Red bull ir neapstrīdams līderis, jo tā mērķauditorijā būtu grūti atrast kādu, kurš nekad neko nebūtu dzirdējis par Red bull un nezinātu, kas tas tāds ir. Red bull mārketinga komunikāciju koncepcija ir: izmantot visu, ko dzīve tiem sniedz.
Preču virzīšanas metodes: Metodes bieži vien kombinē, kā arī tās ir mārketinga komunikācijas līdzekļi. Tie ir: reklāma, produkcijas realizēšanas veicināšana, sabiedriskās saskares un personiskā apkalpošana. Mārketinga un virzīšanas tirgū mērķi:
Reklāmas mērķi: vispārīgi reklāmas mērķi ir informēt, pārliecināt, atgādināt.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация