Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:546674
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.06.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Valsts administrācijas skola (VAS) dibināta 1993. gada 7. decembrī kā patstāvīga juridiska institūcija pie Valsts reformu ministrijas. Turpmākajos gados tā vairākkārt mainījusi augstākstāvošās iestādes, bet kopš 2003. gada ir Valsts kancelejas pārraudzībā.
VAS darbību regulē Ministru kabineta noteikumi Nr.537 Valsts administrācijas skolas nolikums, kas nosaka, ka Valsts administrācijas skola ir Valsts kancelejas pārraudzībā esoša tiešās valsts pārvaldes iestāde, kas īsteno valsts politiku valsts civildienesta ierēdņu un valsts pārvaldes darbinieku izglītības un profesionālās kvalifikācijas paaugstināšanu jomā, lai sagatavotu augsti kvalificētu un profesionālu valsts pārvaldes personālu.
Valsts civildienesta likums nosaka, ka ierēdņa pienākums ir regulāri papildināt zināšanas un pilnveidot profesionālās prasmes, kas nepieciešamas amata pienākumu pildīšanai. Tāpēc VAS mācību piedāvājumā ietilpst vairāk kā simts mācību kursu dažādās ar valsts pārvaldes darbību saistītās jomās, t. sk. projektu vadīšana, politikas novērtēšana, iekšējais audits, profesionālā ētika, juridiskie un ES jautājumi u. c.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация